nieuwe update
Door: laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
21 Oktober 2017 | Malta, Malta
Deze week heb ik niet zo'n bijzondere dingen gedaan of meegemaakt, al is er op Malta zelf wel iets gebeurt, wat zelfs het Nederlandse nieuws gehaald heeft. Een bekende journaliste die is opgeblazen in haar auto. Malta wordt als corrupt land beschreven in de Nederlandse krant, maar hier merken wij "de nederlandse stagiaires" niet veel van! Malta is voor mij nog steeds hetzelfde als voorheen. Ik heb veel de vraag gehad of ik mij nog veilig voel.. Ja want meer dan de nieuwsberichten maken krijgen wij niet mee.
Ik vermaak mij dus nog steeds prima hier op dit mooie eiland! En kom de komende 2 maanden dus nog niet terug naar het kikkerlandje waar ik mijn winterjas al aan moet.. terwijl ik hier nog lekker in een shirtje rond kan lopen (of nog lekker zwemmen in de zee).
Maaaaaar....
Nu geeft ik jullie al een aantal weken updates van hoe het met mij gaat hier in Malta!
Nou is mijn vraag, Hoe is het met jullie?
Ik zou het leuk vinden om mijn slaapkamer muur vol te hangen met kaartjes uit Nederland!
Dus stuur me een kaartje met de laatste updates vanuit Nederland! :)
Mijn adres:
43 Don Bosco